Leikkaa sienet ja kesäkurpitsa viipaleiksi. Jos kesäkurpitsa on pehmeä keskeltä, koverra siemenosa pois lusikalla. Suikaloi sipuli. Paista herkkusieniä hetki omassa liemessään. Kaada lautaselle odottamaan.
Lisää pannuun rypsiöljy. Vokkaa sipulisuikaleita hetki ja lisää pannulle kesäkurpitsaviipaleet. Vokkaa pari kolme minuuttia ja kaada sienet takaisin pannuun. Sekoittele ahkerasti. Lisää joukkoon maapähkinät ja soijakastike. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa tilkka vettä. Anna kiehahtaa kunnolla ja tarkista maku.
Nauti lisukkeeksi kalalle, broilerille, lihalle tai paistetulle tofuviipaleelle tai nauti sellaisenaan tai täysjyvä tms. riisin tai pastan kanssa.
Saat maapähkinöistä ruskean kuoren pois paahtamalla niitä hetken aikaa kuivalla pannulla. Kaada talouspaperin tai pyyhkeen päälle ja hankaa kevyesti kämmenten välissä.