Ladataan... Ladataan...

Hunajainen greippiherkku

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl Greippi, punnittu kuorineen, keskiarvo
1 kpl Hapankorppu
2 tl Hunaja
Ohjeet

Puolita greippi. Irrota hedelmäliha pienellä teräväkärkisellä veitsellä kalvoista. Nosta lautasille. Murskaa hapankorppu ja ripottele se greipin puolikkaille. Lisää pinnalle (juokseva) hunaja.

Lämmitä lautasen päällä mikrossa yksi kerrallaan 30-50 sekunttia tai molemmat yhtä aikaa pidemmän aikaa.

Yksi annos sisältää 87 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":76},"weight":{"fat":0.54,"alcohol":0,"protein":1.44,"carbohydrates":17.06,"saturated_fat":0.02,"sugar":14.13,"fibre":2.95,"salt":0.07},"percent_raw":{"fat":0.06165634800742744,"alcohol":0,"protein":0.07282046547843059,"carbohydrates":0.865523186514142},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":87},"total":{"kcal":88,"weight":36.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":212},"item_type":"recipe","recipe_id":1023856,"servings":2}}

 
Sulje