Ladataan... Ladataan...

Hunajaiset lanttukuutiot

Valmistusaineet 10:lle
500 g Lanttu
1 tl Rypsiöljy
1 tl Hunaja
0.5 tl Timjami, kuivattu
Ohjeet

Leikkaa lanttu parin cm:n viipaleiksi, edelleen tangoiksi ja kuutioiksi, joiden koko on noin 2x2 cm. Mittaa öljy kattilaan, lisää lanttukuutiot ja niiden päälle hunaja ja ripaus suolaa. Sekoita. Kypsennä hyvin miedolla lämmöllä hauduttaen noin 1 tunti tai pidempään, kunnes lanttukuutiot ovat pehmeitä, mutta vielä ehjiä. Jos lantuista irtoaa nestettä, kypsennä hetken aikaa ilman kantta loppuvaiheessa. Lisää pinnalle halutessasi vähän yrttiä. Tarjoa lisukkeena esim. joulupöydässä.

Yksi annos sisältää 18 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":0.6,"alcohol":0,"protein":0.51,"carbohydrates":2.87,"saturated_fat":0.03,"sugar":0.57,"fibre":0.91,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.28615540663688876,"alcohol":0,"protein":0.10687805251716277,"carbohydrates":0.6069665408459484},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":61},"total":{"kcal":19,"weight":5.49,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":51.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1020324,"servings":10}}

 
Sulje