Sekoita kaikki kastikeainekset ja lisää ne lihasuikaleiden joukkoon. Leikkaa tai höylää kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna vokkipannulla puolet öljystä ja laita lihasuikaleet kuumalle pannulle. Kypsennä muutama minuutti ja kaada lihat lautaselle odottamaan.
Lisää loput öljystä ja kaalisuikaleet ja pyörittele lastalla ja lisää tilkka vettä ja kypsennä, kunnes kaali pehmenee (kypsymisaika riippuu vuodenajasta).
Lisää paprikasuikaleet ja lihat sekä lautaselle kertynyt liemi. Hauduta hetki. Jos käytät naudan suikalelihaa, kypsennä sitä pakkauksen ohjeen mukaan 30-40 min. yhdessä kaalin kanssa ennen paprikan lisäämistä.
Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua tuoretta korianteria.
Tarjoa sellaisenaan, riisin, pastan tai nuudelien kera.