Huuhdo hedelmät. Leikkaa päärynät neljään yhtä suuren osaan. Poista siemenkota varovasti kovertaen. Poista omenoista siemenkota omenaporalla ja jaa omenat 4-6 osaan. Nosta hedelmäpalat yhtäaikaa tai eri lajit erikseen höyrytysritilälle ja se edelleen kasariin, jonka pohjalla on n. 3 cm kiehuvaa vettä. Peitä tiiviillä kannella ja kypsennä höyryssä 5-10 minuuttia hedelmälajikkeesta ja kypsyysasteesta riiipuen. Kokeile kypsyys tikulla. Nosta varovasti lautasille ja tarjoa lämpiminä tai kylminä.
Valmista kastike hedelmäpalojen kypsyessä. Mittaa kermaviili pieneen kulhoon ja mausta se juoksevalla hunajalla ja kanelilla. Maista välillä. Ripsauta halutessasi vähän kanelia omenapalojen päälle ja koristele tuoreella yrtinoksalla.