Puhdista herkkusienet talouspaperilla ja leikkaa 2-4 osaan. Poista pavuista kanta, jos käytät tuoreita papuja. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika.
Kuumenna vesi kiehuvaksi paistokasarissa tai höyrykattilan alaosassa. Nosta sienet ja pavut höyrytysritilälle tai höyrykattilan ritiläosaan ja edelleen kypsymään höyryyn kannen alle. Kypsennä n. 5 minuuttia ja lisää kesäkurpitsa- ja paprikapalat. Jatka kypsennystä vielä muutama minuutti. Kokeile tikulla kypsyyttä. Kasvikset ovat parhaimmillaan juuri ja juuri kypsinä.
Nosta kasvikset kahdelle lautaselle ryhmiin ja pirskota päälle öljyä ja sienten päälle lisäksi soijakastiketta. Mausta mustapippurilla ja persiljalla. Nauti sellaisenaan tai hyvän leivän kera. Lisäkkeeksi riittää pienempikikin annos.