Ladataan... Ladataan...

Inkiväärilohi-perunasalaatti

Valmistusaineet 6:lle
8 kpl (keskik.) perunaa
1 prk kermaviiliä
0.5 dl inkivääritahnaa
0.5 tl suolaa
1 dl sokeria
0.5 dl kaprista
1 ruukku jäävuorisalaattia
150 g kirjolohifileetä
Ohjeet

Keitä perunat, jäähdytä, kuori ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon inkivääritahna (esim. Pirkka)
suola, sokeri ja kaprikset. Leikkaa kala ohuiksi suikaleiksi ja lisää myös joukkoon. Lisää vielä perunat.
Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Ennen tarjoilua lisää vielä rapea salaatti revittynä ruukun reunoille ja osa varovasti sekoitellen muiden ainesten joukkoon.

Yksi annos sisältää 193 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":128},"weight":{"fat":3.81,"alcohol":0,"protein":7.26,"carbohydrates":31.46,"saturated_fat":0.47,"sugar":15.25,"fibre":1.2,"salt":0.95},"percent_raw":{"fat":0.18114991769109512,"alcohol":0,"protein":0.15350827562474076,"carbohydrates":0.6653418066841641},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":67},"total":{"kcal":192,"weight":60.400000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":181.67},"item_type":"recipe","recipe_id":48639,"servings":6}}

 
Sulje