Ladataan... Ladataan...

Intialainen tandooribroileri

Valmistusaineet 2:lle
300 g nahatonta broilerin rintafileetä
1 dl maustamatonta jogurttia
1 kynsi valkosipulin kynsi murskattuna
1 rkl (raastettu) raastettua inkivääriä
1 tl paprikajauhetta
0.5 tl jauhettua korianteria
0.5 tl jauhettua kuminaa
2 tl vastapuristettua sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl pippuria
Lisäksi
3 dl keitettyä riisiä
100 g Vihersekasalaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua)
Ohjeet

Tee rintafileisiin kaksi viiltoa. Sekoita jogurtti, valkosipuli, inkivääri, mausteet ja sitruunamehu sekä vähän suolaa ja pippuria. Peitä fileet seoksella ja marinoi niitä vähintään neljä tuntia - mielellään yön yli. Pane rintaileet uunivuokaan, peitä vuoka alumiinifoliolla ja tee folioon muutama reikä. Pane vuoka 180-asteisen uunin keskitasolle ja kypsennä fileitä 30-35 minuuttia. Käännä fileet kypsennysajan puolivälissä. Tarjoa broileri keitetyn riisin ja vihersekasalaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 376 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":160,"carbohydrates":159},"weight":{"fat":6.34,"alcohol":0,"protein":39.93,"carbohydrates":39.81,"saturated_fat":1.39,"sugar":3.5,"fibre":2.48,"salt":1.08},"percent_raw":{"fat":0.15183521369452743,"alcohol":0,"protein":0.42475359444802147,"carbohydrates":0.423411191857451},"percent":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":376,"weight":94.53,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":390.83},"item_type":"recipe","recipe_id":34348,"servings":2}}

 
Sulje