Ladataan... Ladataan...

Intialaiset karitsakebakot ja hedelmäinen jogurttikastike

Valmistusaineet 4:lle
0.5 dl Kaurahiutale
1 dl A+ luonnonjogurtti
2 kynsi Valkosipuli
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Garam Masala
1 tl Soijakastike
0.5 tl Mustapippuri
1 kpl Kananmuna, kuoreton
200 g Karitsan jauheliha
200 g Jauheliha naudan, rasvaa 17 %
KASTIKE:
1 kpl Persikka / nektariini, kuorittu, kivetön
2 dl A+ luonnonjogurtti
0.25 tl Ruokasuola
1 tl Hunaja
5 g Sinapinsiemen
1 rkl Viherminttu, tuore
Ohjeet

Jauha kaurahiutaleet esim. tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon jogurtti ja anna turvota 5 minuuttia.

Sekoita loput ainekset joukkoon ja vaivaa tasaiseksi massaksi.

Pyöritä massasta kebakkoja (8 kpl) joko grillivartaaseen tai ilman. Kypsennä leivinpaperin päällä uunipellllä 200 asteessa 25-30 minuutin ajan.

Valmista sillä aikaa kastike: Kuori ja paloittele nektariini kulhoon. Lisää loput ainekset (sinapinsiemenet morttelissa hienonnettuna) ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.

Vinkki

Tarjoa lammaskebakkojen ja kasvisten/riisin kera.

1 annos= 2 kebakkoa

Yksi annos sisältää 310 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":163,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":18.28,"alcohol":0,"protein":25.53,"carbohydrates":11.6,"saturated_fat":7.45,"sugar":6.71,"fibre":1.51,"salt":1.74},"percent_raw":{"fat":0.5256129350645472,"alcohol":0,"protein":0.32622735209357956,"carbohydrates":0.14815971284187318},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":310,"weight":72.82000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":227.24},"item_type":"recipe","recipe_id":1025076,"servings":4}}

 
Sulje