Taikina: Liuota tuore hiiva kädenlämpöiseen sokerilla maustettuun veteen. Lisää suola ja hiivaleipäjauhot. Sekoita taikina käsin tai yleiskoneella taikinakoukuilla. Lisää vehnäjauhoja vähän kerrallaan hyvin sekoittaen, jotta saat taikinasta kimmoisan ja hyvin leipoutuvan. Lisää taikinaan tarvittaessa tilkka öljyä. Kun taikina irtoaa kulhon reunoista, peitä se liinalla ja anna kohota noin puoli tuntia.
Täyte: Kuullota oliiviöljyssä hienonnettu sipuli sekä valkosipuli. Lisää karkeasti veitsellä hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit. Mausta oreganolla ja pippurilla. Jäähdytä.
Kauli taikina tasaiseksi n. 1 cm paksuksi levyksi. Levitä täyte taikinalle ja kääri se tiukaksi rullaksi. Nosta rulla pitkään leipävuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.