Taittele leivinpaperista ”kaulukset” 8–10 kohokasannosvuoan ympärille siten, että paperi nousee noin kolme senttiä vuoan yläpuolelle. Kiinnitä paperit vuokiin teipillä.
Soseuta vadelmat, makeuta kahdella ruokalusikallisella sokeria ja sekoita yhteen sitruunamehun kanssa.
Painele sose siivilän läpi, jolloin vadelman siemenet siivilöityvät pois. Painelu käy hyvin ruokalusikalla. Sekoita vesi ja loppu sokeri kattilassa. Keitä seosta hiljalleen 10 minuuttia. Vaahdota valkuaiset napakaksi vaahdoksi suolan kanssa.
Vatkaa kuuma sokeriliemi valkuaisvaahtoon ja jatka vatkaamista, kunnes seos on kylmää.
Vaahdota kuohukerma ja sekoita kaikki aineet yhteen.
Annostele jäädykemassa annosvuokiin paperikaulurin yläreunaan asti.
Jäädytä pakastimessa vähintään 6 tuntia tai valmista jäädykkeet vaikka pari viikkoa aiemmin.
Ota sulamaan 20 minuuttia ennen tarjoilua ja poista paperit varovasti.
Tarjoa esimerkiksi kuuman vadelma- tai suklaakastikkeen kanssa.