Ladataan... Ladataan...

Janssoninkiusaus

Valmistusaineet 4:lle
2 prk Anjovis
800 g Peruna, kuorittu
200 g Sipuli
3 kynsi Valkosipuli
1 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 dl Kevytkerma rasvaa 10 %, vähälaktoosinen
Ohjeet

Kuori ja suikaloi perunat sekä silppua sipulit. Kerrosta perunat, sipulisilppu sekä anjovisfileet (säästä liemi!) mausteiden kanssa voideltuun vuokaan. Päällimmäiseksi perunakerros.

Kaada kerma sekä anjovisliemi päälle ja kypsennä 225 asteessa 30-40 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä.

Yksi annos sisältää 332 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":181},"weight":{"fat":9.23,"alcohol":0,"protein":15.43,"carbohydrates":43.48,"saturated_fat":4.3,"sugar":9.01,"fibre":2.96,"salt":5.38},"percent_raw":{"fat":0.2605795488371491,"alcohol":0,"protein":0.19369780740611756,"carbohydrates":0.5457226437567334},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":332,"weight":89.78999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":336.85},"item_type":"recipe","recipe_id":1023392,"servings":4}}

 
Sulje