Ota jauheliha huoneenlämpöön runsas ½ tuntia ennen mureketaikinan tekemistä. Hienonna sipuli ja pehmitä sitä mikrossa noin 1 minuutti. Valitse kiinteä kapea kurkku, tai jos kurkun siemenosa on iso ja pehmeä, koverra se pois. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Jos haluat raastaa kurkun, purista neste kevyesti talouspaperiin. Sekoita huoneenlämpöiset raaka-aineet hyvin keskenään ja mausta. Jaa mureketaikina neljään osaan. Pyöritä palloiksi ja litistä ohuiksi pihveiksi. Sipaise pintaan öljyä ja paista pinnoitetulla pannulla tai Gourmanda ruoanlaittopaperin päällä keskilämmöllä noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta.
Tarjoa lisukkeeksi esim. rosmariinipunajuurilohkoja, parsakaalia ja kastikkeeksi esim. Crème Bonjour 15% Chevre&yrtit (1 tl=n. 5 g) tai muuta vastaavaa.