Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-punajuurikastike

Valmistusaineet 4:lle
300 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
150 g Punajuuri
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
2 rkl Vehnäjauho puolikarkea
4 dl Vesi
0.5 kpl Lihaliemikuutio
0.5 tl Mustapippuri
2 rkl Timjami, tuore
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi.

Paahda jauheliha pinnoitetussa pannussa. Lisää sipuli, valkosipuli ja punajuuri ja kypsennä seosta 5-10 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Lisää tomaattipyree ja sekoita hetken kuluttua joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja mustapippuri. Hauduta noin 10 minuuttia kannen alla. Sekoita välillä ja tarkista maku.

Mausta kastike lopuksi tuoreella timjamilla.

Yksi annos sisältää 145 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":63,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":5.71,"alcohol":0,"protein":15.66,"carbohydrates":7.44,"saturated_fat":1.48,"sugar":3.63,"fibre":1.52,"salt":0.79},"percent_raw":{"fat":0.3574087260227934,"alcohol":0,"protein":0.4357013622046229,"carbohydrates":0.2068899117725838},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":145,"weight":36.230000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":239.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1023470,"servings":4}}

 
Sulje