Ladataan... Ladataan...

Jauhelihakasvispata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Jauheliha naudanpaisti, rasvaa 5 %
150 g Sipuli
6 tl Rypsiöljy
500 g Tomaattimurska
300 g Paprika, punainen
200 g Peruna, punnittu kuorineen
200 g Kesäkurpitsa
2 rkl Vesi
1 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.1 g Basilika, tuore
Ohjeet

Silppua sipulit, paloittele puhdistetut paprikat, lohko kuoritut perunat ja leikkaa kesäkurpitsa paloiksi. Paahda jauheliha paistokasarissa, lisää öljy ja sipulisilppu ja kuullota. Kaada joukkoon tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi, lisää joukkoon vähän vettä ja hauduta hetken aikaa. Lisää perunalohkot ja paprikapalat ja kypsennä n. 15 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä. Tarkista maku. Lisää kesäkurpitsapalat ja anna hautua kypsäksi. Lisää tuoretta basilikaa ja tarkista vielä makua.

Vinkki

Tarjoa sellaisenaan tai leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 300 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":85},"weight":{"fat":12.68,"alcohol":0,"protein":23.85,"carbohydrates":20.71,"saturated_fat":1.56,"sugar":11.93,"fibre":5.37,"salt":1.71},"percent_raw":{"fat":0.3903948035956733,"alcohol":0,"protein":0.3262548684858801,"carbohydrates":0.28335032791844666},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":300,"weight":77.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":453.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1023647,"servings":4}}

 
Sulje