Keitä kananmuna löysäksi, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori. Silppua kevätsipuli tai purjo ja sekoita ne sekä mausteet kevyesti jauhelihan joukkoon. Taputtele kämmenien välissä pihvit litteiksi ja jätä odottamaan kypsennystä. Paahda pihvit pannulla tai grilla se sillä aikaa kun parsat kiehuvat.
Kuori koko nippu (500 g) parsaa kerralla. Perunankuorimaveitsi on hyvä väline kuorimiseen. Pidä vasemmalla kädellä parsan nuppupäästä kiinni työlaudalla ja kuori valkoinen parsa nupun alapuolelta tyveen, vihreä parsa kevyesti 5-10 cm:ä nupusta tyveen. Katkaise sitkeä puumainen tyviosa pois.
Lisää parsat kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä vihreitä parsoja 4-5 min. ja valkoisia 8-10 min. siitä kun vesi alkaa uudelleen kiehua. Kokeile kypsyyttä välillä, älä keitä liian pitkään. Parsan keitto onnistuu hyvin esim. paistinpannussa tai paistokasarissa. Nosta parsat varovasti pois vedestä. Jos keität kerralla enemmän parsaa, jäähdytä puolet kylmässä vedessä, valuta ja säilytä jääkaapissa myöhemmin tehtävää parsasalaattia varten.
Nosta kuumat parsat lautasille paahdetun jauhelihapihvin viereen, puolita pehmeäksi keitetty muna parsojen päälle. Ripottele pinnalle parmesaanilastut ja mustapippuria.