Voit käyttää 1 dl manteliliköörin sijaan punssia. 1 l tuoreiden luumujen sijaan voit käyttää aprikooseja.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, vaahdota kerma. Liuota kylmässä vedessä pehmitetyt liivatteet vesitilkkaan. Yhdistä vaahdot, mausta alkoholilla ja lisää lopuksi liivateseos huolellisesti sekoittaen massaan. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun irtopohjavuokaan ja hyydytä viileässä mieluimmin seuraavaan päivään.
Sulata sokeri kiehuvaan veteen, keitä lientä 15 minuuttia. Halkaise luumut tai aprikoosit, poista kivet ja pane hedelmät kuumaan sokerisiirappiin. Anna maustua seuraavaan päivään.
Kasta vuoka ennen irrottamista hetkeksi kuumaan veteen. Koristele hyytelö sokeriliemessä marinoituneilla hedelmillä.