Ladataan... Ladataan...

Juhlava valkosuklaamousse

Valmistusaineet 20:lle
Joukkoon
16 dl Vadelmia
20 kpl marenkia
Valkosuklaakiisseli
1.2 l kuohukermaa
12 kpl kananmunan keltuaista
2 dl sokeria
200 g Valkosuklaata
4 rkl perunajauhoa
12 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria
Ohjeet

Valmista valkosuklaakiisseli. Mittaa kuohukerma, keltuaiset, sokeri, valkosuklaa ja perunajauho kattilaan. Lämmitä hiljalleen samalla sekoittaen kunnes seos sakenee.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Nostele seos jäähtyneen kiisselin joukkoon.
Annostele jälkiruoka maljoihin. Laita kerroksittain laseihin valkosuklaavaahtoa, vadelmia ja marenkeja. Voit koota jälkiruuan myös isoon tarjoilumaljaan.

Vinkki

Voit halutessasi lisätä koristeeksi 1 ussin Minut-Block suklaata. Tee suklaakoristeet hyvissä ajoin pussissa olevan ohjeen mukaan.

Yksi annos sisältää 411 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":266,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":118},"weight":{"fat":29.54,"alcohol":0,"protein":6.67,"carbohydrates":29.39,"saturated_fat":18.1,"sugar":27.45,"fibre":1.73,"salt":0.17},"percent_raw":{"fat":0.648281046658472,"alcohol":0,"protein":0.06506782592496049,"carbohydrates":0.2866511274165675},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":410,"weight":113.05,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":165.1},"item_type":"recipe","recipe_id":317,"servings":20}}

 
Sulje