Ladataan... Ladataan...

Juusto-päärynäpiiraat

Valmistusaineet 20:lle
500 g voitaikinaa
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
125 g sinihomejuustoa
2 kpl (keskik.) päärynöitä
0.5 dl pinjansiemeniä
Ohjeet

Kauli sulanut taikinalevy noin kolmen millimetrin paksuiseksi. Leikkaa levy päärynän kokoisiksi suorakulmioiksi. Viipaloi päärynät pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös juusto ohuesti. Voitele taikinapohjat munalla, ja painele niihin haarukalla reikiä. Lado päärynä- ja juustoviipaleet pohjille, ripottele päälle pinjansiemenet. Paista piiraita 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Valmista piiraat tarjoilupäivänä.

Yksi annos sisältää 170 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":40},"weight":{"fat":13.17,"alcohol":0,"protein":3.22,"carbohydrates":10.05,"saturated_fat":6.52,"sugar":1.6,"fibre":1.2,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.6907022009787067,"alcohol":0,"protein":0.07506515352921501,"carbohydrates":0.2342326454920782},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":170,"weight":36.150000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":54},"item_type":"recipe","recipe_id":307482,"servings":20}}

 
Sulje