Kuori kasvikset ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Tomaatit leikataan kahtia.
Kuullota muita kasviksia paitsi kesäkurpitsaa ja tomaatteja kymmenisen minuuttia pannulla öljyssä.
Mausta mustapippurilla ja yrttimausteella.
Kuullota lopuksi vielä kesäkurpitsapaloja ja tomaatteja muutama minuutti. Mausta myös ne.
Lado kaikki kasvikset laakeaan, voideltuun uunivuokaan tai annosvuokiin.
Kuumenna maitoa, vehnäjauhoja ja sinihomejuustomuruja koko ajan sekoitellen, kunnes kastike on sakeaa.
Kaada kasvisten päälle vuokaan. Ripottele pinnalle halutessasi voimakkaan makuista mustaleimaemmentaljuustoa.
Kypsennä kasviksia ensin 175 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia.
Nosta uunin lämpö 200 asteeseen ja kypsennä ruokaa lopuksi keskitasolla 10–20 minuuttia, tai kunnes
pinta on kauniin ruskea.