Lisäksi: persiljaa
Leikkaa liha 3–4 cm:n paloiksi. Jos käytätä luista lihaa, varaa sitä 200–300 g enemmän.
Suikaloi kaali ja silppua sipulit. Lado liha, kaali ja sipulit kerroksittain mausteiden kanssa pataan tai paistokasariin. Lisää vesi. Hauduta miedolla lämmöllä tiiviin kannen alla 1,5 tuntia.
Leikkaa porkkanat ohuiksi siivuiksi ja kiehauta ne vesitilkassa kypsiksi. Viipaloi ja paahda sienet.
Lisää kummatkin padan joukkoon kypsymisen loppuvaiheessa. Voit toki lisätä ne raakoina heti alussa, mutta maku ja rakenne ovat parempia, kun lisäät ne vasta lähes kypsään pataan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää joukkoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa höyryävä kaali-lammaspata leivän kera.
Voit valmistaa ruuan myös punakaalista ja lampaan sijasta porsaanlihasta.