Ladataan... Ladataan...

Kaali-naurissalaatti

Valmistusaineet 6:lle
300 g Valkokaali, keräkaali
150 g Nauris
100 g Tomaatti
0.25 dl Lempi ruokakerma 22 % täyteläinen
1 rkl Sinappi
2 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Raasta tai suikaloi kaali ja kuoritut nauriit. Lohko tomaatti. Nosta kulhoon ja sekoita joukkoon kastike, öljy ja mausteet.

Vinkki

Salaatti mehevöityy jääkaapissa ja säilyy 2-3 päivää.

Yksi annos sisältää 50 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":19},"weight":{"fat":2.76,"alcohol":0,"protein":1.19,"carbohydrates":4.41,"saturated_fat":0.71,"sugar":4.13,"fibre":1.83,"salt":0.62},"percent_raw":{"fat":0.5256949533295959,"alcohol":0,"protein":0.10068040268331327,"carbohydrates":0.37362464398709083},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":50,"weight":15.649999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":100.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1023916,"servings":6}}

 
Sulje