Ladataan... Ladataan...

Kalaa ja herne-piparjuurikastiketta

Valmistusaineet 4:lle
1 pussi Kotimainen herne
1 dl Vesi
1.5 rkl Fond du Chef kanafondi
1 dl Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
1 tl Piparjuuritahna
1 rkl Timjami, tuore
0.25 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
LISÄKSI:
600 g Kala paistettu, keskiarvo
Ohjeet

Valmista kastike:

Mittaa kattilaan herneet, vesi ja fondi. Keitä muutaman minuutin ajan.

Kaada seos tehosekoittimen kulhoon. Lisää ranskankerma, piparjuuritahna, timjami, suola ja pippuri. (Voit myös hyvin käyttää tuoretta, raastettua piparjuurta!)

Anna koneen käydä, kunnes kastike on tasaista. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.

Tarjoa paistetun kalan kera.

Yksi annos sisältää 357 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":169,"alcohol":0,"protein":160,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":16.13,"alcohol":0,"protein":34.4,"carbohydrates":5.96,"saturated_fat":5.36,"sugar":3.91,"fibre":1.66,"salt":3.36},"percent_raw":{"fat":0.4735257331199433,"alcohol":0,"protein":0.4487145473434292,"carbohydrates":0.07775971953662751},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":357,"weight":70.78,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":257.93},"item_type":"recipe","recipe_id":1025078,"servings":4}}

 
Sulje