Leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi nupuiksi. Suikaloi kyssäkaali tai raasta se karkeaksi. Lohko tai suikaloi punasipuli. Suikaloi tai viipaloi kesäkurpitsa.
Sekoita 1 tl öljyä suikaloitujen kalkkunafileiden joukkoon. Paista kalkkunasuikaleita paistokasarissa tai vokissa pari minuuttia ahkerasti käännellen. Kaada lautaselle odottamaan. Lisää pannulle 1 tl öljyä ja kasvikset paprikaa lukuunottamatta. Vokkaa muutama minuutti. Lisää joukkoon suikaloidut paprikat, esipaistetut kalkkunasuikaleet ja valmiskastike. Sekoita ja anna hautua kannen alla muutama minuutti. Koristele korianterilla tai thaibasilikalla.
Nauti esim. täysjyväpastan tai kaura&riisin ja salaatin kera. Yksi annos painaa n. 230 g. 50 g täysjyväpastaa painaa keitettynä n. 115 g.