Ladataan... Ladataan...

Kananmuna-kasvis-pastasalaatti

Valmistusaineet 6:lle
6 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
5 dl Kahden värin täysjyväpenne, pasta
250 g Kirsikkatomaatti
1 kpl Paprika punainen
1 kpl Paprika keltainen
1 kpl Paprika vihreä
2 kpl Punasipuli
2 tl Rypsiöljy
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.5 tl (rouhittu) Rosepippuri
140 g Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne
1 dl Kidneypapu
KASTIKE:
1 tl Kapris
0.25 tl Rypsiöljy
0.5 tl Mustapippuri
1 tl Sokeri
1 rkl Sinappi
2 rkl Valkoviinietikka
2 rkl Basilika, tuore
2 rkl Tilli, tuore
Ohjeet

Keitä kananmunat kypsiksi, kuori ja lohkoa ne.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit, paloittele paprikat, kuori ja leikkaa punasipulit renkaiksi.

Kuullota kasviksia öljyssä kasarissa muutaman minuutin ajan. Älä päästä kasviksia lötköiksi! Mausta suolalla ja pippureilla.

Valuta pavut ja kikherneet kulhoon.

Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita joukkoon öljy, mausteet, sokeri, sinappi, etikka ja hienonnettu basilka ja tilli.

Sekoita kulhossa pavut, kasvikset, pasta ja kananmunat.

Kääntele kastike joukkoon.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Vinkki

Tarjoa joko kylmänä tai lämpimänä.

Yksi annos sisältää 349 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":77,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":192},"weight":{"fat":8.15,"alcohol":0,"protein":19.12,"carbohydrates":45.97,"saturated_fat":1.61,"sugar":9.27,"fibre":8.13,"salt":1.32},"percent_raw":{"fat":0.21986897293298985,"alcohol":0,"protein":0.22917825088063698,"carbohydrates":0.5509527761863732},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":349,"weight":93.57,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":292.74},"item_type":"recipe","recipe_id":1025019,"servings":6}}

 
Sulje