Ladataan... Ladataan...

Kantarelli-kasviskääryle

Valmistusaineet 4:lle
Pohja:
6 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
6 lasi (2 dl) maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Täyte:
2 rkl voita
1 kpl sipuli
0.5 l kantarelleja
0.5 dl vehnäjauhoja
5 dl ruoanvalmistuskermaa, 7 % rasvaa
2 kpl porkkanaa
1 dl pakastepinaattia
1 tl suolaa
0.25 tl muskottia
2 dl (raastettu) juustoraastetta
Ohjeet

Sekoita pohjan raaka-aineet tasaiseksi seokseksi. Kaada seos voidellun leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä pohjaa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille. Hienonna sipuli ja pilko sienet. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon sipuli sekä sienet. Kypsennä seosta muutama minuutti. Lisää pannulle vehnäjauhot ja jatka hetki kypsentämistä.
Valuta kerma vähitellen pannulle seosta koko ajan sekoittaen. Lisää myös sulanut, valutettu pinaatti ja hauduta kastiketta noin 10 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla.
Leikkaa porkkana pieniksi kuutioksi. Hauduta kuutioita hetki öljyssä pannulla ja lisää ne sienimuhennokseen.
Täytä munakaspohja sieni-kasvistäytteellä. Jätä pohjan yläreunaan muutaman sentin täytteetön kaistale.
Kääri levy kääretortun tavoin rullalle pohjan alareunasta aloittaen. Ripottele kääryleen pinnalle juustoraastetta ja kuorruta 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, tai kunnes juusto on saanut väriä.

Yksi annos sisältää 554 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":260,"alcohol":0,"protein":130,"carbohydrates":164},"weight":{"fat":28.75,"alcohol":0,"protein":32.24,"carbohydrates":40.66,"saturated_fat":14.39,"sugar":21.98,"fibre":3.45,"salt":4.22},"percent_raw":{"fat":0.47020948168795523,"alcohol":0,"protein":0.2342956874410018,"carbohydrates":0.295494830871043},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":554,"weight":145.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":674.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1262,"servings":4}}

 
Sulje