Ladataan... Ladataan...

Kantarelli-puolukkabulgur

Valmistusaineet 6:lle
5 dl bulguria pakkauksen ohjeen mukaan keitettynä
1 kg tuoreita kanttarelleja
3 kpl salottisipuleita
1 rkl voita
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 dl (silputtu) tuoretta persiljaa hienoksi silputtuna
1 dl (rouhittu) hasselpähkinöitä
1.5 dl tuoreita puolukoita
250 g kotijuustoa (9-14% rasvaa)
Ohjeet

Puhdista ja paloittele kantarellit. Kuori ja hienona sipulit. Paista sipuleita ja kantarelleja hetki pannulla kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yhdistä sieni-sipulimuhennos, persilja, pähkinät ja suurin osa puolukoista. Paloittele juusto ja asettele keitetyn bulgurin päälle. Ripottele pinnalle loput puolukat.

Yksi annos sisältää 247 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":119,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":69},"weight":{"fat":13.33,"alcohol":0,"protein":14.83,"carbohydrates":17.52,"saturated_fat":4.89,"sugar":6.94,"fibre":8.35,"salt":1.07},"percent_raw":{"fat":0.4811715432185649,"alcohol":0,"protein":0.23786603107601878,"carbohydrates":0.2809624257054163},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":247,"weight":66.92999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":303.5},"item_type":"recipe","recipe_id":272195,"servings":6}}

 
Sulje