Ladataan... Ladataan...

Karjalanpiirakka munavoilla

Valmistusaineet 1:lle
1 kpl (keskik.) karjalanpiirakkaa
0.25 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 rkl Raejuustoa
10 g margariinia (40 % rasvaa)
Ohjeet

Keitä kananmuna kypsäksi, eli noin kymmenen minuutin ajan. Kuori hiukan jäähtynyt kananmuna ja hienonna puolet siitä haarukan avulla. Lisää joukkoon raejuusto ja margariini ja sekoita.
Levitä raejuusto-munavoi piirakalle. Voit tehdä kerralla suuremman annoksen raejuusto-munavoita, jolloin kananmunaa ei jää yli.

Yksi annos sisältää 205 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":83},"weight":{"fat":10.17,"alcohol":0,"protein":7.36,"carbohydrates":20.63,"saturated_fat":2.11,"sugar":3.28,"fibre":0.66,"salt":0.71},"percent_raw":{"fat":0.4497285711443422,"alcohol":0,"protein":0.14468464419071045,"carbohydrates":0.4055867846649473},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":205,"weight":44.919999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":96.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1638,"servings":1}}

 
Sulje