Käytä 300 g kauramurotaikinaa tai yhden paketin verran. Punaisen mehun voit korvata glögillä.
Kauli taikinapalat kahdeksi ohueksi levyksi ja leikkaa levyistä kaksi irtopohjavuoan kokoista ympyrää. Leikkaa toisen ympyrän kehältä sydän- tai tähtimuotilla paloja irti, jotta siitä tulee koristeellisempi. Paista levy kerrallaan 200-asteisessa uunissa kymmenen minuuttia.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Survo karpaloita hiukan. Sekoita marjasurvos juuston, rahkan ja kerman kanssa yhteen. Mausta sokereilla ja kardemummalla. Purista lionneista liivatelehdistä vesi ja sulata ne kuumennetun mehun tai glögin joukkoon. Lisää liivatteet juustoseokseen.
Laita toinen taikinalevy irtopohjavuoan pohjalle ja levitä täyte levyn päälle. Anna kakun hyytyä kylmässä pari tuntia tai yön yli. Laita päällimmäinen levy kakun pinnalle, kun viet kakun tarjolle.