Ladataan... Ladataan...

Karu-hiutale-puolukkapuuro (makeutusaine)

Valmistusaineet 2:lle
2 dl Puolukka
5 dl Vesi
2 dl KARU Pikakaura-ruishiutale
3 rkl Makeutusaine aspartaami, jauhe
Ohjeet

Hienonna puolukat kattilassa sauvasekoittimella. Lisää vesi ja keitä viitisen minuuttia. Vispilöi joukkoon hiutaleet, keitä pari minuuttia välillä sekoittaen ja anna hautua kannen alla 1-2 minuuttia. Lisää makeutusaine vähitellen, vähempikin määrä voi riittää. Nauti rasvattoman maidon tai vastaavan kera.

Vinkki

Puuro maistuu kuumana, lämpimänä ja kylmänä. Joten se sopii aamupuuroksi, väli- ja iltapalaksi sekä lisäksi puoliannoksena kevyen keittoaterian jälkiruuaksi.

Käytä puuroon viinimarja-aikaan esim. punaisia viinimarjoja.

Yksi annos sisältää 170 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":126},"weight":{"fat":2.22,"alcohol":0,"protein":5.11,"carbohydrates":29.06,"saturated_fat":0.32,"sugar":4.5,"fibre":7.16,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.1275373420145538,"alcohol":0,"protein":0.13040980467253926,"carbohydrates":0.742052853312907},"percent":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":74},"total":{"kcal":170,"weight":48.370000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":352.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024363,"servings":2}}

 
Sulje