Ladataan... Ladataan...

Kasviksia ja dippiä naposteluun

Valmistusaineet 1:lle
100 g Porkkana
100 g Kyssäkaali kaalirapi
75 g Parsakaali brokkoli
KASTIKE:
30 g Viola kevyt tuorejuusto, ruohosipuli
0.5 tl Yrttimauste
0 g Chilijauhe
Ohjeet

Mittaa tuorejuusto kippoon ja mausta mieleiseksesi. Voit myös käyttää valmiiksi maustettuja tuorejuustoja.

Kuori porkkana ohuelti ja leikkaa se suikaleiksi. Leikkaa puolikkaasta kyssäkaalista puolikuita ja kuori viipale ohuelti. Paloittele huuhdottu parsa-ja/tai kukkakaali annospaloiksi.

Nosta kasvikset ja dippikuppi vadille.

Yksi annos sisältää 130 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":52},"weight":{"fat":4.84,"alcohol":0,"protein":7.62,"carbohydrates":12.36,"saturated_fat":2.56,"sugar":11.9,"fibre":6.51,"salt":0.33},"percent_raw":{"fat":0.3527504603611435,"alcohol":0,"protein":0.2468264853684955,"carbohydrates":0.400423054270361},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":129,"weight":46.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":305.33},"item_type":"recipe","recipe_id":1023934,"servings":1}}

 
Sulje