Pyyhi ylimääräinen marinadi pois broileripalojen pinnalta. Pane broilerinpalat laakeaan uunivuokaan, uuninpannulle tai grilliin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai grillissä useita kertoja käännellen. Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat, halkaise herkkusienet. Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi lohkoiksi. Valuta maissintähkät. Levitä paloitellut vihannekset sekä kokonaiset maissintähkät ja puhdistetut herneenpalot uuninpannulle. Sekoita rypsiöljyyn balsamiviinietikka ja mausta marinadi suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja timjamilla. Sekoita marinadi vihannesten joukkoon. Kypsennä vihanneksia 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit kypsentää vihannekset myös muurinpohjapannussa.
Tarjoa broileripalojen kanssa paahdettuja vihanneksia, kirsikkatomaatteja, tuoretta kurkkua ja hyvää täysjyväleipää.