Ladataan... Ladataan...

Broileria ja paahdettuja vihanneksia

Valmistusaineet 4:lle
1000 g Marinoitua broilerin rintafileetä
a) Paahdetut vihanne
400 g kesäkurpitsaa
1 1/2 kpl (keskik.) punainen paprika
1 1/2 kpl (keskik.) keltainen paprika
2 kpl punasipulia
425 g minimaissintähkiä tai tuoreita minimaisseja
A) paahdetut vihanne
170 g Tuoreita herkkusieniä
150 g Sokeriherneenpalkoja
b) Marinadi
3 rkl rypsiöljyjä
2 rkl balsamiviinietikkaa
0.5 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
2 tl basilikaa
1 tl timjamia
Ohjeet

Pyyhi ylimääräinen marinadi pois broileripalojen pinnalta. Pane broilerinpalat laakeaan uunivuokaan, uuninpannulle tai grilliin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai grillissä useita kertoja käännellen. Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat, halkaise herkkusienet. Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi lohkoiksi. Valuta maissintähkät. Levitä paloitellut vihannekset sekä kokonaiset maissintähkät ja puhdistetut herneenpalot uuninpannulle. Sekoita rypsiöljyyn balsamiviinietikka ja mausta marinadi suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja timjamilla. Sekoita marinadi vihannesten joukkoon. Kypsennä vihanneksia 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit kypsentää vihannekset myös muurinpohjapannussa.

Vinkki

Tarjoa broileripalojen kanssa paahdettuja vihanneksia, kirsikkatomaatteja, tuoretta kurkkua ja hyvää täysjyväleipää.

Yksi annos sisältää 662 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":283,"alcohol":0,"protein":274,"carbohydrates":105},"weight":{"fat":31.23,"alcohol":0,"protein":67.96,"carbohydrates":26.16,"saturated_fat":3.29,"sugar":8.21,"fibre":5.42,"salt":3.97},"percent_raw":{"fat":0.42747337090990134,"alcohol":0,"protein":0.41340877056498593,"carbohydrates":0.1591178585251127},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":663,"weight":146.23999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":646.73},"item_type":"recipe","recipe_id":39190,"servings":4}}

 
Sulje