Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois ja pidä nuudelit lämpiminä.
Kuori ja raasta inkivääri ja hienonna valkosipulinkynnet. Lorauta vokkipannulle tilkka öljyä. Kuumenna öljy ja kuullota siinä nopeasti inkivääriraaste ja murskatut valkosipulinkynnet.
Lisää pannulle jäiset vokkikasvikset ja paista niitä noin seitsemän minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Lisää limetinmehu, kookosmaito, soijakastike sekä katkaravut ja kuumenna seos nopeasti. Tarjoa heti nuudeleiden kanssa.
1. Käytä jättikatkarapujen sijaan valmista äyriäissekoitusta tai tavallisia katkarapuja.
2. Voit paistaa keitetyn nuudelin myös pannulla kasvisten ja katkarapujen seassa kypsennyksen loppuvaiheessa.
3. Valitse kookoksella ja limetillä maustettu valmis pakastevokkikasvisseos ja jätä pois reseptissä mainitut mausteet.