Lisäksi tarvitset jonkin verran rusinoita ja pähkinöitä.
Kuumenna öljy pannulla tai kattilassa ja laita currytahna sekaan. Sekoita välillä.
Kaada kookosmaito pannulle ja sekoita currytahnan kanssa.
Lisää suupaloiksi pilkotut kasvikset kypsymisjärjestyksessä eli ensin kukkakaali, peruna, lanttu ja porkkanat. Kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä.
Lisää sipuli ja paprika ja kypsennä 5–7 minuuttia.
Tarkista maku välillä, jotta saat itsellesi sopivan vahvuuden. Lisää halutessasi currytahnaa, mutta muista, että sitä on helpompi lisätä kuin saada liian tulista makua pois. Lisää halutessasi suola ja pyöristä makua sokerilla.
Lisää rusinat ja pähkinät ja anna ruuan hautua meheväksi, noin 15 minuuttia. Ruuan voi valmistaa myös edellisenä päivänä, säilyttää jääkaapissa ja lämmittää uudelleen.
Käytä kiinteitä perunoita. Tumman muscovadosokerin sijasta voit käyttää myös fariinisokeria.