Kuori ja hienonna sipulit ja raasta porkkanat. Kuumenna öljy kattilassa, ja kuullota siinä sipulisilppua ja porkkanaraastetta noin viisi minuuttia. Älä ruskista. Kaada tomaattimurska kattilaan ja purista joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet. Mausta timjamilla, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Anna kastikkeen kiehua viisi minuuttia. Pilko ja lisää oliivit kastikkeeseen.
Murusta fetajuusto. Kasaa ruoka uunivuokaan. Levitä pohjalle ohut kerros kasviskastiketta. Lado sen päälle kerros lasagnelevyjä. Lisää taas ohut kerros tomaattikastiketta, ja ripottele sen päälle puolet juustosta ja pinaatista. Pinaatin ei tarvitse olla täysin sulanutta. Lisää taas lasagnelevyjä, kastiketta ja loput pinaatista ja juustosta. Lado vielä yksi kerros lasagnelevyjä ja valuta päälle kastiketta.
Ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Valuta maitoa vuoan reunaa pitkin sen verran, että nestepinta nousee näkyviin. Älä kaada maitoa juustoraasteen päälle. Paista ruokaa 200 asteessa noin 25 minuuttia.