Ladataan... Ladataan...

Kasvispasta ja punainen pestokastike

Valmistusaineet 4:lle
300 g Tagliatelle
300 g Kesäkurpitsa zucchini
100 g Sipuli
0.5 kpl Chili, tuore
1 tl Oliiviöljy
50 g Fetajuusto rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä
0.5 tl Mustapippuri
0.5 tl Ruokasuola
KASTIKE:
50 g Aurinkokuivattu tomaatti
100 g Basilika, tuore
30 g Parmesanraaste
10 g Pinjansiemen
2 kynsi Valkosipuli
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
1 dl Oliiviöljy
Ohjeet

Valmista ensin pestokastike. Valmista sen jälkeen vihannes-juustoseos ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan niin, että se on valmis samaan aikaan. HUOM! Pestosta riittää kahteen tai kolmeen kertaan. Samalla kun käytät sitä vähemmän, myös annoksen energiapitoisuus pienenee.

Kasvispasta: Kuutioi kesäkurpitsa, sipuli sekä chili (siemenet poistettu) pieniksi kuutioiksi ja kuullota aineksia pannulla kunnes ne pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon fetajuusto pieninä kuutioina. Sekoita ja mausta seos mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Sekoita vihannes-juustoseos kypsän pastan joukkoon ja tarjoa punaisen pestokastikkeen kera.

Punainen pestokastike: Hienonna kaikki aineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää seokseen oliiviöljyä tai aurinkokuivattujen tomaattien öljyä niin, että saat pestosta sopivan paksuista.

Yksi annos sisältää 642 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":335,"alcohol":0,"protein":63,"carbohydrates":244},"weight":{"fat":37.09,"alcohol":0,"protein":15.75,"carbohydrates":60.75,"saturated_fat":7.51,"sugar":7.15,"fibre":4.6,"salt":2.79},"percent_raw":{"fat":0.5217450930978099,"alcohol":0,"protein":0.09844866287281615,"carbohydrates":0.3798062440293741},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":643,"weight":135.64,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":265.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1023404,"servings":4}}

 
Sulje