Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää nyppimällä joukkoon jääkaappikylmä margariini ja kylmä vesi. Kun käytät osittain voita sisältävää Oivariini 60% tai Makuisa 60%, taikinan käsittely on helpompaa. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 25 cm) ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Poista omenoista keskusta omenaporalla ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Vatkaa hyvin keskenään maito, muna ja sokerit. Odota muutama minuutti niin, että sokeri sulaa maidon joukkoon. Ota piirakkapohja jääkaapista ja levitä viipaleet limittäin vieri viereen pohjataikinalle. Kaada päälle munamaito ja ripottele pinnalle kanelia.
Kypsennä 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 25 minuuttia.
Jos haluat piirakkaan enemmän makeutta ripottele kypsälle piirakalle vähän sokeria tai makeutusainetta.