jogurttia
Koristeluun tarvitset vuonankaalia (tai muuta salaattia), säilöttyjä paprikanpaloja, minitomaatteja ja oliiveja.
Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan. Poista kostea siemenosa ja kuutioi kurkkuviipaleet. Viipaloi oliivit ja tomaatit. Hienonna feta. Sekoita rahka ja jogurtti keskenään ja lisää seokseen kurkkupalat, oliivit ja feta. Mausta pilkotulla valkosipulilla ja pippurilla.
Leikkaa leipäviipaleista kuoret pois. Asettele neljä paahtoleivänpalaa joko neliöksi tai pitkäksi kaitaleeksi. Kostuta kivennäisvedellä tai kasvisliemellä. Levitä täyte. Tee toinen kerros. Peitä leipäkerroksella. Muista kostuttaa myös päällimmäinen kerros.
Kääri kakku muovikelmuun ja anna makujen vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Notkista koristelua varten rahka jogurtilla. Levitä seosta kakun reunoille ja pinnalle. Koristele reunat vuonankaalin lehdillä tai muulla salaatilla. Asettele pinnalle halkaistuja minitomaatteja, oliiveja ja paprikanpaloja.