Ladataan... Ladataan...

Kevyt raparperi-rahkajälkiruoka

Valmistusaineet 4:lle
200 g Raparperi
2 kpl Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta
250 g Maitorahka rasvaton
0.5 dl Sokeri
1 tl Vaniljasokeri
1 rkl Viherminttu, tuore
Ohjeet

Höyrytä raparperi kypsäksi (esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä) ja soseuta se. Anna jäähtyä.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita rahkan ja sokerien kanssa.

Sekoita joukkoon raparperisose ja hienonnettu minttu.

Lusikoi annosmaljoihin ja anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 108 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":68},"weight":{"fat":0.55,"alcohol":0,"protein":8.26,"carbohydrates":16.07,"saturated_fat":0.12,"sugar":12.96,"fibre":0.74,"salt":0.22},"percent_raw":{"fat":0.04798861647984773,"alcohol":0,"protein":0.3232019789860704,"carbohydrates":0.628809404534082},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":108,"weight":38.92000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":142.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1025026,"servings":4}}

 
Sulje