Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kuumassa vedessä ja valuta kuiviksi. Sekoita joukkoon tilkka kasvisöljyä.
Irrota pinaatinlehdet toisistaan ja poista kannat. Huuhdo lehdet huolellisesti ja valuta ne kuiviksi. Pieni sienet, kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pesty purjo.
Kuumenna vokki ja paahda siinä pähkinät. Nosta pähkinät sivuun ja lisää halutessasi tilkka öljyä. Paista vokissa pinaatinlehtiä ja sipuli- ja purjopaloja parin minuutin ajan koko ajan sekoittaen kunnes pinaatinlehdet käpristyvät.
Tyhjennä vokki ja kuullota samalla tavoin sienet. Lisää sekaan inkivääri, soijakastike, pinaatti-purjoseos, pähkinät ja keitetyt nuudelit. Kuumenna nopeasti käännellen ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.