Ladataan... Ladataan...

Keväinen salaatti

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 ruukku erilaisia salaatteja
200 g vihreää parsaa
20 kpl isoa katkarapua kuorittuna
1 g savustettuja simpukoita
3 tl sitruunamehua
Ohjeet

Keitä kananmunat. Laita munat kattilaan kylmään veteen. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja keitä tämän jälkeen munia 8 minuuttia. Asettele salaatinlehdet annoslautasille salaattipediksi ja parsapalat, katkaravut, kananmunalohkot ja simpukat salaatin päälle. Ripottele hiukan sitruunamehua annosten päälle.

Yksi annos sisältää 114 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":8},"weight":{"fat":4.9,"alcohol":0,"protein":15.04,"carbohydrates":1.88,"saturated_fat":1.16,"sugar":1.28,"fibre":1.35,"salt":0.87},"percent_raw":{"fat":0.3945249597423511,"alcohol":0,"protein":0.5380300590445518,"carbohydrates":0.06744498121309715},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":54,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":114,"weight":26.48,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":199},"item_type":"recipe","recipe_id":218536,"servings":4}}

 
Sulje