Ladataan... Ladataan...

Kiinankaaliin käärittyä yrttikanaa ja tomaatti-linssiohrattoa

Valmistusaineet 4:lle
1.5 dl Täysjyväohra
0.75 dl Punainen linssi
2 dl Vesi
0.25 tl Ruokasuola
200 g Kirsikkatomaatti
400 g Broileri rintafilee, nahaton
2 rkl Timjami, tuore
2 rkl Sitruunamelissa
1 kynsi Valkosipuli
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.15 kpl Kiinankaali
1 tl Rypsiöljy
KASTIKE:
1 annos Aurinkokuivattu tomaatti
15 g Kapris
200 g Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Ohjeet

Valmista ensin ohratto: mittaa silikoniseen höyrykääreesen ohra, huuhdeltut linssit, vesi ja suola. Puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Sulje kansi ja höyrytä kypsäksi mikroaaltouunissa noin 8 minuutin ajan. Voit vaihtoehtoisesti myös keittää ohraton.

Mausta broilerin fileet suolalla ja pippurilla.

Hienonna yrtit, kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hiero yrtti-valkosipuliseos fileisiin.

Huuhdo kiinankaali ja revi irti 4 suurinta lehteä. Leikkaa kovat kannat pois.

Kääri rintafileet kiinankaalin lehtiin ja asettele silikoniseen höyrykääreeseen. Lorauta päälle tilkka öljyä. Höyrytä kypsäksi mikroaaltouunissa noin 7 minuutin ajan.

Soseuta kaikki kastikkeen ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa broilerinfileiden ja tomaatti-linssiohraton kera.

Yksi annos sisältää 427 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":144,"alcohol":0,"protein":137,"carbohydrates":146},"weight":{"fat":15.2,"alcohol":0,"protein":32.53,"carbohydrates":34.71,"saturated_fat":6.73,"sugar":6.58,"fibre":6.84,"salt":2.77},"percent_raw":{"fat":0.3371161518541868,"alcohol":0,"protein":0.3207021355869461,"carbohydrates":0.3421817125588671},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":427,"weight":105.36,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":347.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1027466,"servings":4}}

 
Sulje