Valmista ensin ohratto: mittaa silikoniseen höyrykääreesen ohra, huuhdeltut linssit, vesi ja suola. Puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Sulje kansi ja höyrytä kypsäksi mikroaaltouunissa noin 8 minuutin ajan. Voit vaihtoehtoisesti myös keittää ohraton.
Mausta broilerin fileet suolalla ja pippurilla.
Hienonna yrtit, kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hiero yrtti-valkosipuliseos fileisiin.
Huuhdo kiinankaali ja revi irti 4 suurinta lehteä. Leikkaa kovat kannat pois.
Kääri rintafileet kiinankaalin lehtiin ja asettele silikoniseen höyrykääreeseen. Lorauta päälle tilkka öljyä. Höyrytä kypsäksi mikroaaltouunissa noin 7 minuutin ajan.
Soseuta kaikki kastikkeen ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa broilerinfileiden ja tomaatti-linssiohraton kera.