Ladataan... Ladataan...

Kinkulla ryyditetty kesäkurpitsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
500 g Kesäkurpitsa zucchini
5 tl Rypsiöljy
2 tl Juustokumina
8 dl Vesi
2 kpl Kanaliemikuutio
200 g Ruokakerma 10 %
100 g Kinkkuleikkele vähärasvainen
0.5 dl Ruohosipuli
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa.

Paista kasviksia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää juustokumina ja jatka toiset 5 minuuttia.

Lisää vesi ja liemikuutiot, anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää ruokakerma ja suikaloitu kinkku. Tarkista maku, mausta lisäsuolalla tarvittaessa. Kiehauta nopeasti.

Hienonna pinnalle ruohosipulia.

Yksi annos sisältää 194 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":120,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":13.52,"alcohol":0,"protein":10.23,"carbohydrates":8.23,"saturated_fat":4.77,"sugar":3.14,"fibre":1.6,"salt":3.48},"percent_raw":{"fat":0.6224087873987965,"alcohol":0,"protein":0.20930925287422447,"carbohydrates":0.16828195972697904},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":194,"weight":44.97,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":429.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024806,"servings":4}}

 
Sulje