Nypi ruodot kirjolohesta. Leikkaa filee neljään osaan pituussuunnassa niin, että jokaiselle tulee suunnilleen yhtä paljon kalaa.
Leikkaa kuhafileistä keskeltä ruodot pois. Leikkaa fileet pituussuunnassa puoliksi.
Leikkaa suikaleet vielä kerran pituussuunnassa puoliksi niin, että puolitettu pala jää toisesta päästä kiinni vielä yhden sentin verran. Näin saat siitä saman pituisen suikaleen kuin kirjolohesta.
Mausta kalasuikaleet suolalla ja pippurilla. Kiedo palmikolle ja muotoile renkaaksi. Voitele uunivuoka ja pane palmikot vuokaan. Kaada nesteet vuoan pohjalle.
Kypsennä juuri ennen tarjoilua 220-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia kalan paksuudesta riippuen.
Tarjoa keitetyn riisin tai muhennetun pinaatin ja tomaattirisoton kanssa.