Ladataan... Ladataan...

Kirjolohi-parsakaali -pata

Valmistusaineet 5:lle
500 g Kirjolohifilee
6 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
350 g Peruna, kuorittu
75 g Salottisipuli
15 g Spice Up! Vihreä thai currytahna
200 g Parsakaali
200 g Rainbow Herneet, pakaste
2 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Ohjeet

Paloittele kirjolohi n. 2 cm:n kuutioksi. Kuutioi kuoritut perunat ja hienonna sipulit. Kuumenna vesi ja kasvisliemikuutiot kiehuvaksi ja lisää joukkoon sipulisilppu, perunat ja currytahna. Keitä kannen alla 5-8 min. Lisää pakasteparsakaalinuput ja parin minuutin kuluttua pakasteherneet sekä kalakuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua pari minuuttia. Älä keitä etteivät kalapalat hajoa. Mausta limen mehulla ja raastetulla kuorella. Tarkista maku.

Yksi annos sisältää 279 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":10.68,"alcohol":0,"protein":23.22,"carbohydrates":18.78,"saturated_fat":2.41,"sugar":2.36,"fibre":2.19,"salt":2.38},"percent_raw":{"fat":0.3640066626287099,"alcohol":0,"protein":0.3515899454875833,"carbohydrates":0.2844033918837069},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":279,"weight":62.02,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":398.4},"item_type":"recipe","recipe_id":1023800,"servings":5}}

 
Sulje