Kypsennä kiusaus isossa suorakulmaisessa vuoassa (esim. 35x23 cm) tai kahdessa vuoassa, silloin annosjakaminen on helppoa. Kaada pakastesipuli kasariin ja hauduta hetken aikaa omassa liemessään tai vesitilkassa. Lisää joukkoon myös pakastepinaatti, jos se ei ole ehtinyt sulaa. Mausta varovasti muskottipähkinällä ja suolaripauksella. Valuta porkkana-perunasose pötköstä kulhoon tai kannuun ja mausta se rakuunalla ja suolaripauksella ja sekoita ruoka 2% joukkoon. Poista ruodot pihdeillä kirjolohifileestä ja leikkaa se isohkoiksi suikaleiksi poikittain. Voit jättää fileen myös kokonaiseksi, mutta silloin se ei jakaannu tasaisesti koko kiusaukseen.
Levitä puolet perunasuikaleista laakeaan vuokaan ja levitä päälle kalasuikaleet. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla tillillä. Lusikoi pinaatti-sipuliseos kalapalojen päälle tasaisesti. Kaada puolet porkkana-perunasoseesta pinaatin päälle. Levitä perunasuikaleet päälle ja kaada loput porkkana-perunasose-kermaseoksesta niiden pinnalle. Ravistele kevyesti. Kypsennä 200-225 asteessa 40-50 minuuttia.
Lisukkeeksi maistuu salaatti tai esim. tuore kurkku.