Ladataan... Ladataan...

Kirjolohifileetä uunissa

Valmistusaineet 4:lle
600 g Kirjolohifilee
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.8 tl Valkopippuri
6 rkl Tilli, tuore
Ohjeet

Nosta kirjlohifilee leivinpaperin päälle sopivan kokoiseen uunipannuun tai vuokaan. Mausta. Kypsennä 180 asteessa 20-25 minuuttia halutusta kypsyysasteesta ja fileen paksuudesta riippuen.

Vinkki

Voit lisätä uunipannulle myös erilaisia nopeasti kypsyviä kasviksia kuten paprikaa, kesäkurpitsaa ja/tai munakoisoa. Jos haluat käyttää pidemmän kypsymisajan vaativia kasviksia, kypsennä niitä ensin 250 asteessa noin 10 minuuttia, vähennä lämpö 180 asteeseen ja lisää pannulle kirjolohifilee ja jatka kypsennystä kuten edellä.

Kypsennä kirjolohta enemmän, niin että saat siitä seuraavana päivänä lounaseväät salaattina, leipänä tai lämminkuppikeiton lisukkeena.

Yksi annos sisältää 231 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":1},"weight":{"fat":14.43,"alcohol":0,"protein":25.35,"carbohydrates":0.3,"saturated_fat":2.85,"sugar":0.02,"fibre":0.17,"salt":1.74},"percent_raw":{"fat":0.5586500823010399,"alcohol":0,"protein":0.4361258339243725,"carbohydrates":0.005224083774587623},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":231,"weight":44.86000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":154.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1023992,"servings":4}}

 
Sulje