Lisäksi tarvitset 1 tl sitruunapippuria, halutessasi 1 tl jokaisen hedelmän kuoriraastetta sekä 2 tl kalafondia tai 1/2 tl suolaa.
Pese hedelmät hyvin, jos käytät kuoriraastetta. Puserra hedelmistä mehut kulhoon. Lisää mehujen joukkoon vesi, öljy, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunapippuri, hunaja sekä kalafondi tai suola. Sekoita tasaiseksi.
Laita ainekset kannelliseen astiaan, jossa ne juuri ja juuri peittävät pohjan, tai kaksinkertaiseen pakastuspussiin. Kaada marinadi päälle, sulje tiukasti. Anna maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. Kääntele välillä. Kalan marinointiin riittää pari tuntia.
Marinadi riittää noin puolelle kilolle grillattavia. Limetin voit korvat puolikkaalla sitruunalla.