Vaahdota voi ja sokeri mahdollisimman valkoiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita vuorotellen kuivat aineet ja maito rauhallisesti voi-munaseokseen nuolijalla. Kaada taikina tasapohjaiseen, suorakaiteen muotoiseen vuokaan, joka on voideltu ja korppujauhotettu huolellisesti. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit myös kokeilla kypsyyttä haarukalla.
Anna paistoksen jäähtyä. Levitä sitten sen päälle kerros kirsikkahilloa. Valmista kuorrutus. Yhdistä tomusokeri ja kaakao. Sulata voi ja sekoita siihen sokeriseos. Kuumenna kiehumispisteeseen, mutta älä anna kiehahtaa! Lisää kerma joukkoon ja sekoita notkeaksi. Levitä kirsikkahillon päälle. Anna kuorrutuksen kovettua. Leikkaa terävällä veitsellä paistos paloiksi. Koristele suklaahipuilla.