Ladataan... Ladataan...

Kirsikkabrie

Valmistusaineet 4:lle
8 viipale Brietä
1 dl kirsikkahilloa
1 dl (rouhittu) hasselpähkinärouhetta
10 g Voita
Ohjeet

Leikkaa brie annospaloiksi. Sivele pintaan kirsikkahilloa ja kieritä hillopinta pähkinärouheessa.
Paista juustopaloja kauttaaltaan voinokareessa muutaman minuutin ajan.
Jos teet suuremman määrän kerrallaan, paista juustot nopeasti ja siirrä palat leivinpaperin päälle uunipellille. Kuumenna juustoja varovasti muutama minuutti 200-asteisen uunin keskitasolla juuri ennen tarjoilua. Juusto on parhaimmillaan kun pala pysyy koossa, mutta on sisältä hieman sulanut.

Vinkki

Tarjoa yöpalana täyteläisen punaviinin kanssa.

Yksi annos sisältää 350 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":229,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":25.57,"alcohol":0,"protein":16.19,"carbohydrates":14.08,"saturated_fat":10.59,"sugar":14.08,"fibre":3.22,"salt":0.74},"percent_raw":{"fat":0.6552914594485285,"alcohol":0,"protein":0.18441871331176182,"carbohydrates":0.1602898272397096},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":350,"weight":84.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":97.5},"item_type":"recipe","recipe_id":552,"servings":4}}

 
Sulje